Terassilasitukset lisäävät ulkotilojen käyttömukavuutta | Turku ja Varsinais-Suomi

Kaski Works Oy myy ja asentaa liukulasitukset ja kääntyvät terassilasitukset erilaisiin kohteisiin.

Terassilasitukset suojaavat terassiasi Pohjolan vaihtelevilta sääoloilta. Saat meiltä laadukkaat, jo 30 vuoden ajan kehitellyt Lukkanin lasitusjärjestelmät. Tuotteet ovat kestäviä sekä huoltovarmoja ja niillä on viiden (5) vuoden materiaalitakuu. Kaikki Lukkanin tuotteet ovat CE-merkittyjä ja ne täyttävät tiukat rakennustekniset vaatimukset. Profiilit voidaan maalata mihin tahansa RAL-sävyyn. Käyttömukavuuden lisäksi terassilasitus laskee myös energiakustannuksia.

Myymme ja asennamme sekä alumiiniterassit että puuterassit. Valmisterassien ja terassilasitusten lisäksi valikoimaamme kuuluvat myös lasikatot. 

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin räätälöimme terassilasit tarpeidesi mukaan. Palvelemme avaimet käteen -periaatteella, jotta kaikki on sinulle mahdollisimman helppoa.

Muista myös tämä! Kun ostat palvelun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen palvelun työosuudesta. Lue lisää täältä.

Liukulasitus suojaa terassia pölyltä ja sateelta

Pystypuitteelliset liukulasit sopivat niin rivi- ja omakotitaloihin kuin myös uudis- ja korjausrakentamiseen. Liukulasituksien avulla voidaan muodostaa tiivis seinä, jonka saa myös tarvittaessa auki. Liukulasitukset liukuvat liukukiskojen välissä sivuttaissuunnassa yhteen tiiviiseen nippuun. Valittavana on useita eri lukitusvaihtoehtoja.

Lukkanin kaikkien liukulasimallien tuulenpaine ja iskunkestävyys ovat VTT:n testaamia. Lasitusjärjestelmää voidaan käyttää paitsi terassilla myös sisustus- ja toimistoratkaisuissa.

Moderni, kääntyvä terassilasitus on avara ratkaisu terassillesi

Kääntyvä terassilasitus on sivuun avautuva pystypuitteeton lasitusjärjestelmä. Se on oiva valinta, kun haluat terassillesi esteettömän näköalan. Kääntyvä lasitus liukuu ja taittuu nippuun avattaessa. Järjestelmällä voidaan lasittaa sellaiset aukot, jotka halutaan saada avattua kokonaan.

Turvallinen ja käyttöä kestävä pystypuitteeton lasitus antaa terassillesi näyttävän ulkoasun ja mikä parasta, ilman että maisema kärsii! Soita meille ja suunnitellaan sinulle täydellinen terassikokonaisuus.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous