Turku ja Varsinais-Suomi, meiltä laadukkaat parvekelasit ja lasikaiteet

Myymme ja asennamme kotimaiset Lukkan-lasitusjärjestelmät erilaisiin kohteisiin. Palvelemme aina avaimet käteen -periaatteella.

Haaveissa laadukas lasitus parvekkeelle tai terassille? Ota yhteyttä ja hoidetaan homma kuntoon! Saat meiltä parvekelasit ja lasikaiteet ammattitaidolla asennettuna.

Myymme ja asennamme kotimaisia Lukkan-lasitusjärjestelmiä, joita on kehitelty 30 vuoden ajan. Tuotteiden laatu, kestävyys ja huoltovarmuus on hiottu huippuunsa pitkällä kehitystyöllä. Kaikilla Lukkan-tuotteilla on viiden (5) vuoden materiaalitakuu, tuotteet ovat CE-merkittyjä ja täyttävät tiukimmatkin rakennustekniset vaatimukset. Profiilit voidaan maalata mihin tahansa RAL-sävyyn.

Tiesitkö tämän? Kun ostat työtä kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Lue lisää täältä.

Parvekelasitus lisää asuinneliöitä

Asunnon parveke on parhaimmillaan ylimääräinen huone, joka lisää kodin tai muun kohteen tilan tuntua. Parvekelasit lisäävät parvekkeen käyttömahdollisuuksia, sillä ne antavat suojaa esimerkiksi sateelta, lumelta, tuulelta ja pölyltä. Kaiken lisäksi lasitus laskee energiakustannuksia. Parvekelasituksen avulla voit rakentaa kotiisi ylimääräisen olohuoneen!

Patentoitu Lukkan Jokke -parvekelasitus on puitteeton, liukuva ja sivuun avautuva lasitusjärjestelmä. Järjestelmällä voidaan lasittaa parvekkeet ja muut aukot, jotka halutaan saada avattua kokonaan. Ensimmäisessä lasissa on avausnaru, jolla lasin voi avata kätevästi tuuletusasentoon. Jokke-lasitus on VTT:n testaama ja CE-hyväksytty parvekelasitus.

Lasikaide tuo modernin ilmeen terassille tai parvekkeelle

Lukkanin lasikaiteita voidaan käyttää parvekelasitusten kaiteina, terassilla, rappusissa tai puhtaasti visuaalisena ratkaisuna. Monikäyttöinen LP-kaide on lujuuslaskettu lasikaide, jolla on suoritusarvot. Kaiteen ulkoasu on yksinkertaisen tyylikäs.

Kaiteeseen on valittavissa monia eri lasivaihtoehtoja ja kaideprofiilien värejä. Sen käsijohteen päälle voidaan asentaa liukulasitukset tai parvekelasitukset. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kohteeseesi sopivin kokonaisuus! Palvelemme aina avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä sinulle sopivimmalla tavalla ja jutellaan lisää! Palvelemme aina avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous