Lasitusalan ammattilainen

Pyydä tarjous ›

Terassilasitukset

Lue lisää ›

Parvekelasit ja lasikaiteet

Lue lisää ›

Ota yhteyttä

terrace

Yhteystiedot ›
Turku ja Varsinais-Suomi

Laadukkaat lasitukset parvekkeelle ja terassille

Haluaisitko lisätä terassisi tai parvekkeesi käyttömukavuutta? Lasituksen avulla voit muuntaa ulkotilan ylimääräiseksi huoneeksi ja lisätä näin kotisi neliöitä! Lasitus on oiva valinta terassille ja parvekkeelle, sillä se antaa suojaa Pohjolan vaihtelevilta sääoloilta, kuten sateelta, lumelta, tuulelta ja pölyltä. Tyylikkään lasituksen takaa kelpaa ihastella maisemaa säältä suojassa.

Olemme kotimaisten Lukkan-lasitusten virallinen jälleenmyyjä. Asennamme parveke- ja terassilasituksia, valmisterasseja sekä lasikaiteita niin sisä- kuin ulkotiloihin. Lisäksi saat meiltä parveke- ja terassilasien huoltopalvelut. Palvelemme yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Mikäli sinäkin haluat muuntaa ulkotilasi toiseksi olohuoneeksi, ota yhteyttä meihin! Me räätälöimme lasituspaketin tarpeidesi mukaan.

Muistathan kotitalousvähennyksen! Kun ostat palvelun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen palvelun työosuudesta. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä ›

Laadukas ja tyylikäs lasitus on ulkotilojen kruunu

Lasitus auttaa tekemään kotisi ulkotiloista ympärivuotisen huoneen, jossa viettää viihtyisiä hetkiä. Kukapa ei haluaisi nauttia tunnelmallisista syysilloista sateelta suojassa?

Hoidamme niin isot kuin pienetkin projektit vankalla ammattitaidolla ja mikä tärkeintä, aina asiakkaan etu edellä. Autamme sinua valitsemaan kohteeseesi sopivimman lasitusvaihtoehdon, josta on iloa vuosikausiksi eteenpäin.

Saat meiltä seuraavat Lukkan-tuotteet avaimet käteen -periaatteella:

Ota yhteyttä ›

Lasitukset tekevät ulkotilasta olohuoneen – kysy lisää

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous